Info

Bestellen en betalen

Het bestellen op onze website werkt ongeveer hetzelfde als in andere webwinkels. Het enige verschil is dat je bij ons betaald met CryptoCoins. (zoals b.v. Bitcoin, Litecoin, Dash & Zcash) Als je al een CryptoCoin wallet hebt is het simpel. Bij het afrekenen word je doorgeleid naar een betaalpagina met daarop een QR code. Je kan deze QR code scannen met je mobiele wallet of er op klikken om de wallet op je computer te openen. Het adres en bedrag worden dan ook automatisch ingevuld. Heb je zelf geen CryptoCoin wallet dan kun je die een gratis downloaden via de google playstore of apple appstore, populaire wallets voor bitcoin zijn o.a. Edge, Coinbase, samourai, Electrum, Exodus, Jaxx libert y,  en Atomic wallet. Vervolgens kan je dan online Bitcoins kopen met Ideal. Er zijn diverse websites waar je dat vrij gemakkelijk kan doen. Bitonic is een van de meest populaire.  Op de site waar je de coins koopt vul je je wallet adres in bij "Bitcoinadres" en vervolgens vul je het bedrag en je emailadres in en kan je afrekenen met ideal. De coins worden dan rechtstreeks naar je wallet overgemaakt. vanaf heden accepteren wij buiten Bitcoins ook: Litecoins, Dash & zcash! Helaas bieden we geen mogelijkheid om producten af te halen of contant te betalen. Op deze pagina vind je een uitgebreide handleiding over het bestellen en betalen met Bitcoin.

Verzenden

Het is bij ons mogelijk om je bestelling onverzekerd met briefpost te versturen, het risico ligt bij deze verzendmethode bij de klant. Ook bieden we de optie om je bestelling met track & trace te verzenden. Dit is duurder maar bied wel meer zekerheid en ook delen we dan het risico in geval dat het kwijtraakt. De verzendoptie kan je bij het afrekenen selecteren. Wij verzenden naar Nederland en Belgie. Binnen Nederland duurt het afhankelijk van de post in je woonplaats 1 tot 5 dagen. Zendingen naar Belgie doen er gemiddeld 2 tot 10 dagen over. Rond de feestdagen en andere drukke periodes kan het vaak langer duren, vooral in December en Januari is het verstandig om op tijd te bestellen want dan heb je het zelden binnen 2 dagen in huis.

Verpakking

Alle bestellingen worden geurdicht en discreet verzonden, aan de buitenkant is niet te zien dat je pakketje van Wiet Anoniem afkomt. De producten zelf worden goed verpakt zodat de kwaliteit gewaarborgd en de geur binnen de verpakking blijft.

Privacy

Natuurlijk hebben wij privacy hoog in het vaandel. Wiet anoniem is uitsluitend bereikbaar via een beveiligde SSL verbinding zodat alle data die je verzend en ontvangt versleuteld word verzonden. Ook is onze contact pagina voorzien van PGP encryptie zodat mails vanuit ons contactformulier versleuteld naar ons worden verzonden. Emails die wij versturen worden altijd ondertekend met onze GPG key zodat je kan zien dat de mail ook echt van ons af komt. Als je emailprogramma de key niet automatisch kan importeren kan je onze key hier downloaden en handmatig importeren als je graag versleuteld met ons communiceerd.

Meer info

Op de onderstaande pagina's vind je nog extra info. Heb je vragen dan kan je contact met ons opnemen via de contact pagina.